Promovare site

3, 2, 1 - START! Site-ul dvs a fost lansat!!! 
Bine ati venit in mediul online! 

 

Am lucrat impreuna si am realizat site-ul de prezentare al companiei dvs. 

Corporate, profi si user friendly, proiectul web este gata de vizitatori si comenzi. 

 

Urmeaza etapa de promovare si optimizare, in care, tot impreuna, lucram pentru a face site – ul cunoscut posibililor dvs. clienti. 

Publicul dvs tinta trebuie sa stie ca a fost lansat cel mai nou proiect web din domeniu, care ofera servicii si produse de calitate superioara.  

 

Aici este provocarea - raspandirea vestii ca vantul si ca gandul peste tot in cele 4 zari. 

Noile strategii de la Google ne spun ca pentru a cumpara un serviciu sau produs, trebuie mai intai sa stim de existenta lui, apoi il testam iar abia apoi il si cumparam. Daca am fost multumiti – devenim consumatori fideli. 

 

Asadar, etapa de promovare si optimizare, pentru a face un site cat mai cunoscut, este extrem de importanta! Tocmai de aceea, WebMagnat dezvolta si implementeaza pachete speciale de promovare si optimizare pentru fiecare site in parte. 

Aplicam strategii avansate de promovare si optimizare atat pentru site-urile realizate in “gradina proprie” cat si pentru proiectele web care sunt deja online si nu au beneficiat de aceste servicii. 

 

Solicitarile pe acest domeniu sunt foarte numeroase si a trebuit sa dezvoltam o divizie speciala pentru a identifica cea mai eficienta strategie de actiune.  

 

In urma atat a studiilor si cercetarilor efectuate precum si a solicitarilor venite din partea clientilor, consideram ca investitia in SEO – Search Engine Optimization – este una dintre cele mai indicate modalitati de operare atunci cand se doreste obtinerea de rezultate organice si de durata. 

 

Un alt motiv pentru care am optat pentru directionarea resurselor catre promovarea si optimizarea pe Google, il reprezinta detasarea fata de concurenta. Intr-un mediu concurential dinamic, daca doresti sa dai plus valoare serviciilor tale, trebuie sa te evidentiezi si sa fii  acolo sus “in capul listei”. 

 

Am testat pe noi mai intai, am studiat ce si cum trebuie facut – si am obtinut locul 1 in cautari cu expresia cheie “firma web design”. 

 

Acest loc 1 este urmarea fireasca a muncii continue si constante depuse de catre departamantul de promovare si optimizare. Am constatat ca este nevoie de rabdare si resurse pentru a ajunge acolo unde ne-am propus.

 

Daca se respecta algoritmii de optimizare, care de altfel, pot fi schimbati de catre Google oricand si fara previz, drumul catre rezultatele mult dorite este sigur si firesc. 

 

Ce inseamna locul 1 in cautarile utilizatorilor de internet? Din proprie experienta putem afima ca am inregistrat o crestere semnificativa a numarului de contracte semnate si clienti multumiti. 

 

Ceea ce va dorim si dvs – sa fiti primii in cautarile clientilor dvs! 

Stiti cat costa proiectul dvs.?
Raspuns in 30 de minute

10 secunde