Portofoliu

Posta Romana - platforma web de servicii postale#1
  • Posta Romana - platforma web de servicii postale#2
  • Posta Romana - platforma web de servicii postale#3
  • Posta Romana - platforma web de servicii postale#4

Posta Romana - platforma web de servicii postale

Posta Romana a lansat o noua platforma web dezvoltata de WebMagnat, care permite acces mai rapid la informatiile de interes pentru clienti, expedierea de bani si plata online. Prin www.posta-romana.ro, utilizatorii au acum la dispozitie o interfata user-friendly  in ceea ce priveste accesarea informatiilor de interes.

Astfel, clientii Postei Romane pot sa trimita bani online, de acasa, prin e-mandat. Spre deosebire de alte servicii disponibile pe piata, sumele trimise prin www.posta-romana.ro ajung direct la domiciliul destinatarilor, oriunde pe teritoriul Romaniei. Tot in cadrul site-ului, utilizatorii pot sa isi faca abonamente la publicatiile favorite, prin intermediul unui magazin virtual (catalog de presa), dar si sa completeze, direct pe site, formularele de care au nevoie. 

In data de 13 noiembrie, 2015 - Compania Nationala Posta Romana a castigat premiul pentru cel mai bun website al industriei de curierat si servicii postale din Romania. Recunoasterea a fost acordată joi, 12 noiembrie, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta Romanian Courier Business Awards, în urma evaluarilor unui juriu format din personalitati si experti recunoscuti in domeniu.

 

 

Ce spune clientul

„Suntem extrem de încântaţi că noul site al Poştei Române este apreciat atât de clienţi, cât şi de reprezentanţii industriei de curierat. Am fost surprinşi de această nominalizare şi de evaluările pozitive ale juriului. De la bun început ne-am dorit ca acest site să devină o platformă de tranzacţii, care să faciliteze accesul clienţilor la serviciile Poştei Române. Se pare că această strategie a funcţionat, pentru că toate cifrele de trafic dovedesc acest lucru”, a declarat Alexandru Petrescu, Directorul General al Poştei Române.

Stiti cat costa proiectul dvs.?
Raspuns in 30 de minute

10 secunde