Webmagnat
ERR(2): Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webmagna/public_html/app/pages/naming.php:4)
ERR(2): Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/webmagna/public_html/app/pages/naming.php:4)
Naming

Naming

Ce beneficii aveti realizand cu WebMagnat procesul de naming?

Procedura profesionista de naming ce duce la final la un nume reprezentativ de succes.

Cercetare exploratorie a concurentei. Veti intelege mai bine concurenta.

Peste 100 de cuvinte concept ce vor defini viitorul brand.

Minim 10 denumiri: ce vor acoperi diferite categorii de nume (descriptive, inventate, metaforice, evocative, hibride) cu scopul de a fi distinctive, melodice si sa transmita incredere si emotie.

Cum va ajutam noi?

Analiza competitiei

Este primul pas si cel mai important in acest proces. Datorita acestei analize obtinem informatii legate de posibila competitie in piata, informatii despre numele ce sunt utilizate pentru a reprezenta firma si modul de lucru al fiecarui competitor.

Compararea numelor

Astfel vom vedea ce determina anumiti competitori sa fie clasati in varful piramidei, de ce numele ce il reprezinta este unul distinct.

Brainstorming si propuneri

Facem o selectie de cuvinte care au direct legatura cu proiectul sau conceptul propus de catre dumneavoastra. Apoi aplicam formula secreta ce ne va oferi la final un nume melodios, curat si distinct fata de competitori.

Disponibilitate nationala si internationala

Ne asiguram ca numele propuse pot fi inregistrare ca domenii web dar si ca si marci in arealul ce va intereseaza pe dumneavoastra.

Doriti sa obtineti un nume de brand memorabil si distinct fata de competitori?

Cereti oferta

Stiti cat costa proiectul dvs.?
Raspuns in 30 de minute

10 secunde