Publicitate Iasi


Webmagnat este un o agentie de publicitate din Iasi care in cei 7 ani de existenta si-a dovedit viabilitatea si succesul. Suntem o echipa cu experienta in domeniul publicitar care se poate mandri cu peste 300 de clienti si peste 400 de proiecte realizate pana in prezent. Da, suntem o agentie publicitara in plina dezvoltare si progresam in fiecare zi, de la proiect la proiect. Avem o gandire moderna si suntem deschisi la nou fapt care ne tine conectati la toate noile aparitii din domeniul publicitar.

Ne deschidem, asadar, spre a oferi clientilor nostri din orasul Iasi, dar si pentru cei din jurul Iasului, toata gama de servicii publicitare ale agentii noastre. Detinem contacte foarte avantajoase cu toate canalele media din Iasi si putem oferi clientilor nostri proiecte si solutii avantajoase de promovare, mixuri de marketing care au succes. Puteti apela la noi pentru a va promova afacerea in zona publicitara TV, radio, in presa scrisa sau on-line, indoor si outdoor, etc. beneficiind de avantaje diverse, in functie de proiectele pe care le doriti in atentia publicului.

Ne implicam activ si eficient in toate etapele unui proiect publicitar, incepand cu ideea si transpunerea acesteia in realitate si pana la promovarea ei pe toate canalele media din zona Iasului. Munca noastra are la baza creativitate, calitate si eficienta, lucruri de care toti clientii nostri beneficiaza din plin.

Webmagnat este solutia ta pentru un proiect de succes.

Stiti cat costa proiectul dvs.?
Raspuns in 30 de minute

10 secunde