Web Design

WEB

Creare site-uri web

Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare. Ne implicam activ in toate etapele necesare in crearea unui site web.

Puteti dezvolta cu WebMagnat proiecte de web design: site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa, site-uri de cupoane, etc.

Editare si dezvoltare site-uri web

Editam si dezvoltam proiecte web deja existente in conditiile in care acestea nu sunt dezvoltate pe platforme de tip site builder. Preluam putine site-uri ce nu sunt dezoltate de catre noi si facem aceasta abia dupa ce le analizam.

MOBIL

Site-uri pentru mobil

Realizam site-uri adaptate dispozitivelor mobile (smartphone-uri si tablete).

Chiar daca site-ul dvs. poate fi vizualizat de pe un dispozitiv mobil, trebuie sa aveti in vedere necesitatea realizarii unui site optimizat pentru dispozitivele mobile. Veti deschide astfel compania dvs. catre o noua piata aflata in crestere.

Aplicatii pentru iPhone si Android

Va doriti sa dezvoltati o aplicatie noua ce nu exista pe piata? Ceva care sa aduca un plus in lumea in care traim si care sa fie si o buna oportunitate de afaceri pentru dumneavoastra? Suntem dornici sa raspundem provocarii si sa realizam o aplicatie de succes. Vom optimiza aplicatiile inca de la nivelul de concept astfel incat sa se afiseze si sa functioneze impecabil pe toate dispozitivele mobile.

APLICATII

Va puteti automatiza afacerea cu solutiile dezvoltate de catre WebMmagnat: ERP, CRM, POS, Contracte in Cloud, aplicatii pentri programari online automatizate, solutii integrate pentru agentii imobiliare, softuri pentru agentii de turism.

Toate aplicatiile software dezvoltate de catre WebMagnat sunt solutii gazduite in Cloud, accesibile oricand si de oriunde pe baza unei conexiuni securizate.

Daca va intereseaza o solutie personalizata prin care sa va automatizati si sa va imbunatatiti afacerea si vreti sa faceti acest pas in mod profesionist, contactati-ne pe adresa contact@webmagnat.ro si va vom oferi o analiza gratuita.

APLICATIE

Aplicația programări online pentru cartea de identitate este un sistem automatizat și integral de preluare și prelucrare a cererilor de programări la serviciul de Evidența a Persoanelor.

Persoana interesata sa se programeze online urmeaza cativa pasi simpli in urma carora, va sti cu exactitate atat ora si minutul la care trebuie sa se prezinte la Serviciul de Evidenta a Persoanelor, cat si documentele ce ii sunt necesare pentru intocmirea dosarului.

Aplicatie pentru institutii publice

Stiti cat costa proiectul dvs.?
Raspuns in 30 de minute

10 secunde